Andy Richter

Andy Richter is een Amerikaanse acteur geboren 28 oktober 1966 in Grand Rapids, Michigan.

Biografie

Filmografie

  • 1993: Conspiracy tegen een killer cheerleader: Politieman
  • 1994 Cabin Boy: Kenny
  • 1996: Goed Geld: Gelukkig
  • 1998: The Thin Pink Line: Ken Irpin rivier
  • 2000: Dr T en de Vrouwen: Eli
  • 2001: Dr. Dolittle 2: Eugene Wilson
  • 2001: Pootie Tang: Record Executive
  • 2001 Scary Movie 2: Vader Harris
  • 2002 Run Ronnie Run Troy Miller: Network Executive # 2
  • 2002: Martin & amp; Orloff: Maitre 'D
  • 2002: Big Trouble: Jack Pendick / Ralph Pendick
  • 2002: Frank McKlusky, C. I. Herb
  • 2002: God Hates Cartoons: Drinky Crow
  • 2002: De ware betekenis van Kerstmis Specials: Priest
  • 2002-2004: De wondere wereld van Andy Richter Andy Richter
  • 2003: Harry's Girl: Harry
  • 2003: De Lunchbox Chronicles
  • 2003: My Boss's Daughter: Red Taylor
  • 2003 Elf: Morris
  • 2004 Lenny de Wonder Hond: Lenny
  • 2004: De dood en Texas Congreslid Jack Levanyt
  • 2004 Towners: Bennie Bang
  • 2004: Seeing Other People: Carl
  • 2005: Madagascar: Morty
  • 2005: A.S.S.S.S.C.A.T. Improv: Uitvoerder
  • 2006: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
  • 2007-2008: Monk: Hal Tucker
  • 2008: Madagascar 2: Morty
  • 2012: Madagascar 3: Morty

Awards en nominaties

Beloningen

Benoemingen

Anekdotes