Alexis Thorpe

Alexis Thorpe is een Amerikaanse actrice geboren 19 april 1980 in Newport Beach.

Filmografie

TV

  • 2000: The Young and the Restless: Brianna Miner
  • 2002: Days of Our Lives: Brady Cassie
  • 2004: Dr. House: Mindy
  • 2005: Nip / Tuck: Amber

Film

  • 2001: Pretty Cool: Tiffany Granger
  • 2001: The Forsaken: Teddy
  • 2003 American Wedding Jennifer
  • 2004: Dark Shadows: Kelly Greer
  • 2006: Pledge This! : Morgan
  • 2007: Nachtmerrie Stad 2035: Kyla Bradley
  • 2007: het onwaarschijnlijke's Jennifer
  • 2007: The Man from Earth: Linda

Anekdotes

  • Het meet 1,70 m.
  • Op de middelbare school was ze een cheerleader.
  • Ze speelde golf en basketbal op school.
  • Ze maakte haar acteerdebuut in de tv-serie The Young and the Restless.
  • Ze kwam met Kerr Smith, James Woods, Wilmer Valderrama en David Lago. Zij is ook bezig met de laatste, en aangezien ze nog steeds bleven vrienden.
  • Ze is erg vriendelijk met Kirsten Storms.