Agata Kulesza

Agata Kulesza in Szczecin, Polen) is een Poolse actrice.

Biografie

Filmografie

  • 1993 Człowiek z ... Konrad Szołajski
  • 1995: Die Straßen von Berlin
  • 1996: Poznań '56 Filip Bajon
  • 2001 Przedwiośnie
  • 2002 Moje pieczone Kurczaki
  • 2003 Siedem przystanków na drodze doen raju
  • 2004 Cudownie ocalony '
  • 2004 Park tysiąca westchnień '
  • 2005: Fortuna czyha w lesie '
  • 2005: solidariteit, solidariteit ...
  • 2006: Co słonko widziało
  • 2006: Fundacja
  • 2007: Kilka prostych slow Anna-Kazejak Dawid
  • 2008: Mała Wielka miłość
  • In 2008: Zamiana
  • 2010: Skrzydlate Świnie
  • 2011: Ki
  • 2011: Róża Wojciech Smarzowski - Róża Kwiatkowska
  • 2011: Suicide Room door Jan Komasa Beata Santorska, moeder van Dominik
  • 2012: Miłość - De vrouw van de president
  • 2012: Nigdy się nie dowiesz
  • 2012: Wszystkie kobiety Mateusza
  • 2012: Dzień Kobiet - Psycholoog
  • 2013: Drogówka - Jadzia
  • 2013: Ida, Pawel Pawlikowski Wanda Gruz

Voice kopiëren

Theater

Onderscheidingen

Beloningen

  • Poolse Film Festival in Gdynia 2012: Beste Actrice voor Ida
  • International Film Festival van Gijón 2012: Beste Actrice voor Ida
  • Film Forum Zadar 2014: Beste Actrice voor Ida
  • Los Angeles Film Critics Association Awards 2014: Beste Actrice in een Bijrol voor Ida