Adama Niane

Adama Niane is een Franse acteur.

Het is algemeen bekend voor het spelen van de rol van de advocaat Sébastien Sangha in de meer mooie leven serie.

Filmografie

  • 1992: commissaris Moulin: Airline
  • 1993: Antoine Rives, rechter van het terrorisme: Crime DST
  • 1993: Gabriel: Gabriel
  • 1996: Mo 'Yves-Noel Francois: Zeck
  • 2000: Suite in D, telefilm Christian Faure: Merlin
  • 2000: Fuck me Virginie Despentes: De jongen biljart
  • 2001: Julie Lescaut aflevering: Het Geheim van Julie: Pianist
  • 2003: Frank Riva, aflevering: The Starry Cross: De barman van "Hustler"
  • 2003 Amber verdwenen Jules Survelor
  • 2007: Mystery: Paolo Bruni
  • 2008: 35 Shots of Rum Claire Denis
  • 2009 PJ, The Flag afleveringen, The Deal, Account Rules, Clash Lorenzo Dantzer
  • 2009: Best Life: Sébastien Sangha
  • 2009 Boulevard du Palais, Aflevering Spel Massacre: De politie cop
  • 2010: Boulevard du Palais, episode Te jong voor u: Omar
  • 2011: Episode Cops noot lift: Tordjman Assistant
  • 2015: The Case SK1 Frederic Tellier, interpreteert Guy Georges